Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Χρόνια πολλά και καλά μανούλες !!!

Μια και μοναδική για κάθε παιδί
Η αγκαλιά της πάντα ανοιχτή και τρυφερή
Τα λόγια της γλυκά και συμπονετικά
Έχει τον τρόπο όλα τα άσχημα να απομακρύνει
Ρυάκι τα δάκρυά της σαν το παιδάκι της στενοχωρηθεί
Αγάπη απλόχερα συνέχεια μας χαρίζει και γύρω μας τον κόσμο όλο τον φωτίζει !!!
Είναι η γυναίκα αυτή που ονειρευόταν από τα χρόνια του σχολείου ακόμα να έχει ένα μωράκι αληθινό… δικό της… σαν τις κούκλες που έπαιζε όταν ήταν παιδί…


Είναι αυτή που όταν ήταν παιδί, κάθε χρόνο τέτοια μέρα έτρεχε να πει στην δικιά της μανούλα «Χρόνια πολλά Μαμά μου, Σε αγαπώ πολύ»…



Είναι αυτή που για 9 μήνες σε «κουβαλούσε» μέσα στο σώμα της και υπομονετικά περίμενε την μαγική ημέρα που θα εμφανιζόσουν…

Είναι αυτή που πόνεσε για να βγεις από το δικό της σώμα, έξω στον κόσμο…
Είναι αυτή που από το στήθος της σου έδωσε την πρώτη σου τροφή…

Είναι αυτή που ξαγρυπνάει στο προσκέφαλό σου όταν εσύ κοιμάσαι και αν είσαι άρρωστο… ξαγρυπνάει για μερόνυχτα…

Είναι αυτή που από την στιγμή που έγινε… αυτό που για εσένα είναι ζει και αναπνέει με την έννοια σου…

Μία και μοναδική είναι η μανούλα για το κάθε παιδί… έχει αγάπη απέραντη και αγκαλιά μεγάλη και θαυματουργή… Κοντή, ψηλή, αδύνατη, χοντρή, ξανθιά, κοκκινομάλλα ή μελαχρινή… όπως κι αν είναι… όποια κι αν είναι… είναι για εσένα πάντα εκεί !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και κυρίως ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ σε όλες τις υπέροχες ΜΗΤΕΡΕΣ του κόσμου…

Χρόνια πολλά και στις ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ... που πλέον είναι μανούλες δύο φορές…

Χρόνια πολλά μαμά, σε αγαπώ πολύ…

Κυριακή 09 Μαΐου 2011 – Γιορτή της μητέρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki