Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

"ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ - Τρέφομαι μεσογειακά, ζω καλύτερα"

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με αφορμή  την ένταξη της Μεσογειακής Διατροφής, στις 16 Νοεμβρίου του 2010, στον Κατάλογο της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO, τις αλλαγές στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής, αλλά και τη  θέση  που  καταλαμβάνει η χώρα μας, πανευρωπαϊκά, στην παιδική παχυσαρκία  δημιούργησε τον ιστοχώρο  ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ στην πλατφόρμα i-create. Είναι χώρος αναφοράς, προβληματισμού, δράσεων, δημιουργικότητας,  επικοινωνίας, διαγωνισμών, παιχνιδιών και γνώσης  γύρω  από  θέματα διατροφής.
Ξεκινάμε τη δράση μας με τον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό.
ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ «Τρέφομαι μεσογειακά, ζω καλύτερα»
Κάνε κάτι που σε εκφράζει και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μαζί με τους φίλους σου, τους συμμαθητές σου προβάλλοντας το έργο σου σ’ ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα!

Μέσα από πλατφόρμα www.i-create.gr της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης, ανέβασε τη δική σου δημιουργική δουλειά και μοιράσου τη! Γίνε μέλος στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook. Χρησιμοποίησε  το YouTube και το twitter. Με  τη βοήθεια του δασκάλου ή του καθηγητή σου θα καταφέρεις περισσότερα.
Με την i-create η Εκπαιδευτική Τηλεόραση συναντά την Ψηφιακή Γενιά στους δικούς της χώρους, γίνεται μέρος της κοινότητας της, συνεχίζοντας αυτή τη διαδρομή και με άλλες δράσεις μετά από το πρόγραμμα.
Στην πλατφόρμα www.i-create.gr της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης:
  • ενημερωθείς για τους όρους του διαγωνισμού
  • υποβάλλεις συμμετοχή
  • αναρτήσεις και να μοιραστείς τη συμμετοχή σου
  • δεις, να αξιολογήσεις και να μοιραστείς τις συμμετοχές των συμμαθητών σου
Στη διάθεση σου υπάρχουν όλα τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν όπως:
  • Λογισμικό για να δημιουργήσεις, να επεξεργαστείς και να ανεβάσεις video
  • πηγές και συνδέσμους σε κείμενα
  • σχετικά video από το YouTube, τα αρχεία της ΕΡΤ, την Εκπ. Τηλεόραση
Ανυπομονούμε να δούμε τη δουλειά σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki