Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2 - Ταινία κινουμένων σχεδίων

Η Μικρή Λουλού εξακολουθεί να ζει στις καρδιές των μικρών και μεγάλων, δεκαετίες ολόκληρες μετά την πρώτη εμφάνισή της· και ίσως αυτό ακριβώς να είναι το κλειδί της επιτυχίας της. Με το αθώο βλέμμα και το χαριτωμένο παρουσιαστικό της, η Μικρή Λουλού έχει παραμείνει ανεπηρέαστη από την εξέλιξη των κόμικς και από την καθιέρωση νέων προτύπων. Η παιδική αφέλεια της ηρωίδας, που συνδυάζεται με μια εντυπωσιακή για την ηλικία της εξυπνάδα, οι απίθανες γκάφες και οι ξέφρενες παρεξηγήσεις εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να σκορπίζουν το γέλιο και να γοητεύουν τον αναγνώστη. Τα παιχνίδια με τους φιλους στα ήσυχα δρομάκια της γειτονιάς, οι χαρούμενες παιδικές στιγμές, οι έξυπνοι διάλογοι, που χαρακτηρίζονται από το αθώο και συνάμα σκληρό παιδικό χιούμορ, ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες αυτής της συλλεκτικής έκδοσης αφιερωμένη στη Μικρή Λουλού και στην ιστορία της, φέρνοντας στο νου αναμνήσεις μιας άλλης εποχής που όλοι θα θέλαμε να έχουμε ζήσει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki