Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Μικροί Κύριοι Και Μικρές Κύριες - Η Κυρία Ανακατωσούρα - Ταινία κινουμένων σχεδίων


Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κύριες, η πιο χαρούμενη και κεφάτη παρέα, έρχονται κοντά σας στους μικρούς τους φίλους για να τους διασκεδάσουν και να τους κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά.
Δημιουργήθηκαν από τον Roger Hargreaves Βρετανό συγγραφέα και εικονογράφο παιδικών βιβλίων. Τα βιβλία του μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 20 γλώσσες και έβγαλαν τους γονείς από τη δύσκολη θέση να ψάχνουν το πώς θα ψυχαγωγήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους.
Οι μικρές, αστείες ιστορίες του που κυκλοφόρησαν σε μικρά εικονογραφημένα βιβλία ξεπέρασαν τα 80 εκατομμύρια σε πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και έβαλαν τον κύριο Ξεχασιάρη, την κυρία Χαχανούλα, τον κύριο Τσαπατσούλη, την κυρία Ξεμυαλισμένη και τους υπόλοιπους 46 κυρίους και τις 33 κυρίες στα σπίτια μικρών και μεγάλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki