Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

test with


Αν σου αρέσουν τα γκράφιτι αλλά δεν υπάρχει κενός τοίχος στη γειτονιά σου...
Αν υπάρχει κενός τοίχος στη γειτονιά σου αλλά οι γείτονες σε έχουν σταμπάρει και δεν μπορείς να εκφράσεις το ταλέντο σου εκεί...
Αν και τοίχος κενός υπάρχει και οι γείτονες σού επιτρέπουν να εκφραστείς αλλά δεν έχεις σπρέυ...
Αν βρε παιδί μου ο αληθινός κόσμος σε δυσκολεύει όταν θες να φτιάξεις το γκράφιτί σου...

Τότε πάτα επάνω στη φωτογραφία για να φτιάξεις το δικό σου Γκράφιτι on line. 
Γράψε στο πλαίσιο που έχει τίτλο: "Type in your text here" τη λέξη ή φράση που θέλεις στα αγγλικά (δυστυχώς δεν υποστηρίζει Ελληνικά), κάνε κλικ στο γαλάζιο πλήκτρο που γράφει "CREATE" και κατόπιν διαμόρφωσέ τη με τα εργαλεία που υπάρχουν. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό! 

Υ.Γ. Αν θες να σώσεις το γκράφιτι που έφτιαξες στον υπολογιστή σου, στείλε μου email στο panosgn@yahoo.com και γράψε ότι χρειάζεσαι οδηγίες για το γκράφιτι, και θα σου τις στείλω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki