Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Οι Τρεις Σωματοφύλακες (Μίκυ-Ντόναλντ-Γκούφυ)

Απολαύστε τους Μίκυ, Ντόναλντ και Γκούφυ και δείτε πως οι τρεις φίλοι, αν και δεν μοιάζουν με ήρωες, καταφέρνουν να βγουν νικητές και να σώσουν την πριγκίπισσα Μίνι από τα χέρια του Μαύρου Πητ. Περιλαμβάνει Μοναδικές Διασκευές Κλασικών Μουσικών Έργων των Μπετόβεν, Τσαϊκόφσκι, Στράους και Πολλών Ακόμη!
Οι κολλητοί φίλοι Μίκυ, Ντόναλντ και Γκούφυ είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα στην αυλή της πριγκίπισσας Μίνι. Αν και ασήμαντοι μέσα στο παλάτι, έχουν μεγάλα όνειρα και θέλουν να γίνουν Σωματοφύλακες. Δυστυχώς όμως κάθε φορά που προσπαθούν να δείξουν την αξία τους, τα κάνουν θάλασσα.
Τα πάντα αλλάζουν όταν ο πανούργος Μαύρος Πήτ, ο αρχηγός του τάγματος των Σωματοφυλάκων, και η υπαρχηγός του Κλάραμπελ αποφασίζουν να τους χρησιμοποιήσουν για να βάλουν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο και να ξεφορτωθούν την πριγκίπισσα Μίνι, το μοναδικό εμπόδιο που στέκεται ανάμεσα στον Πητ και το θρόνο.
Οι τρεις φίλοι όμως θα δώσουν ένα καλό μάθημα στον Μαύρο Πητ. Αντλώντας θάρρος και δύναμη από τη φιλία τους και την αφοσίωση στον σκοπό τους, πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι μπορούν να καταφέρουν να κάνουν τα πάντα φτάνει να είναι πάντα μαζί κι ενωμένοι.
Πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα »  για να δείτε την ταινία.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki