Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Μίκυ Μάους - Μία Φορά κι έναν Καιρό ταινία

Ο Μίκυ, η Μίνι και οι διάσημοι φίλοι τους Γκούφυ, Ντόναλντ, Νταίζη και Πλούτο συγκεντρώνονται όλοι μαζί και αναπολούν παλιές στιγμές γεμάτες αγάπη, μαγεία και εκπλήξεις σε τρεις μοναδικές ιστορίες.

Ο Μίκυ και η Μίνι θυμούνται την πρώτη χρονιά που περάσανε μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ ο Γκούφυ με το γιο του Μαξ αφηγούνται παλιές αστείες ιστορίες που έκαναν τις διακοπές τους αξέχαστες.

Την ίδια στιγμή τα ανιψάκια του Ντόναλντ, Χιούι, Λιούι και Ντιούι ξαναθυμούνται όλες τις περιπέτειες που πέρασαν για να μάθουν τελικά το πραγματικό νόημα των γιορτών. Για τη συνέχεια κάντε κλικ πάνω στην εικόνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki