Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Οδηγός για δημιουργία σχολίου

Θέλετε κι εσείς να σχολιάσετε μία ανάρτηση του ιστολογίου μας; Να η ευκαιρία:

Για να δημιουργήσετε σχόλιο σε μία ανάρτηση κάντε τα παρακάτω:
1) πατήστε κλικ στη λέξη "σχόλια" που υπάρχει κάτω από την ανάρτηση.
2) Στο παράθυρο που εμφανίζεται, και κάτω από τον τίτλο "Δημοσίευση σχολίου", γράψτε το σχόλιό σας.
3) Κατόπιν, δεξιά από την ετικέτα "Υποβολή σχολίου ως:" εκεί που αναγράφει "Επιλογή προφίλ...", πατήστε κλικ στο βέλος προς τα κάτω και επιλέξτε "Όνομα/Διεύθυνση URL".
4) Στο παράθυρο που εμφανίζεται συμπληρώστε το όνομά σας, και προαιρετικά, μία διεύθυνση διαδικτύου και πατήστε κλικ στο πλήκτρο "Συνέχεια".
5) Κατόπιν πατήστε κλικ στο πλήκτρο "Δημοσίευση σχολίου".
6) Στο παράθυρο που ανοίγει, και κάτω από την ετικέτα "Επαλήθευση λεκτικού κειμένου", εμφανίζεται με λατινικούς χαρακτήρες μία λέξη την οποία και πρέπει να πληκτρολογήσετε στην ακριβώς από κάτω περιοχή.
7) Κατόπιν πατήστε κλικ στο πλήκτρο "Δημοσίευση σχολίου".
Αυτό ήταν. Το σχόλιό σας έχει πια δημοσιευτεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

menu3_

amung

mp3 player2

mp3 player

ac

Τίτλος1

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος2

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος3

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

Τίτλος4

Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται. Αυτό είναι το κείμενο που θα εμφανίζεται.

gazzetta.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

voki